Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris bez gpsa to ja w zyciu do Was nie dotre... Zginelabym po drodze jak Manka w Czechach...Krazylabym tak do wieczora az by mnie Barnevernet zgarnelo za przeziebianie dziecka Ja znam dojazd do Oslo tylko pociagiem bo nim jezdzilam do pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
bylismy dzis w helse a tu tyle napisane mala jest zdrowa jak rybka rosnie powoli ale ma dobra wage to wzrostu wazy 5210 a mierzy 55,5 dostala dzis 2 szczepionki plakala biedulka ale dosc tak szybko sie uspokoila

ale super to beby tv kiedys o tym slyszalam ale nigdy nie widzialam
co do piosenek to aga ja tez malej puszczam i spiewam piosenki dokladnie te same co wypisalas heh mala je uwielbia
dziekuje za stronke z ktorej mozna sciaac piosenki oj przyda sie
co do spotkania to daris wie ze ja jestem za
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
NANA a czym nawilżasz nosek małemu???? jakies specjalne kropelki????no bardzo chce przyjechac na to spotkanko,zobaczymy jak bedzie;P daris a ty moja droga chyba parking bedziesz musiała wynając jak wszystkie autami przyjada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
mamuśki karmiące piersią mam do was pytanie czy wasze maluszki używaja smoczka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
halas, ja uzywam i smoka i butli i mala bez problemu je z piersi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marzenie nawilzam Gabrysiowi nosek STERIMAR BABY-to fizjologiczny 50 ml roztwor wody morskiejNa opakowaniu ma delfinkaTo spray z fajna wygodna koncowka latwa do aplikowania!
Aguss fajnie,ze z Milenka wszystko okJa tez dzis bylam w helse i tez wszystko ok z Gabrysiem Pisalam o tym wczesniej
Halas ja karmie Gabisia piersia i od poczatku ma smoczki gleboko w powarzaniu Ma jedna focie jak spi ze smoczkiem ale udalo Nam sie go wlozyc przez sen a potem i tak wyplulMa kilka smoczkow ale jak tak dalej pojdzie to zostana niezuzyte Z jednej strony sie ciesze,ze nie chce smoka a z drugiej to przydaloby sie mu go czasem wlozyc w otworek gebowy by go uciszyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie ja tez uzywam tego co nana
nooo czytalam wlasnie super rosna te nasze maluszki najwazniejsze ze zdrowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,Julka nie chce smoczka. Od razu ma odruch wymiotny. Co do butelek,to kupilam jej niekapka i zaczelam uczyc. Na razie nie lapie za bardzo ale mam nadzieje,ze zaskoczy w koncu
marzenie,a probowalas dawac herbatke koperkowa? Ma rozne opinie. Jednym dzieciom pomaga,czasami tez nie. Ale mysle,ze warto sprobowac.
agusss,no to swietnie,ze z Milusia wszystko dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nana76 pociagiem ze Strømmen to ledwie 3 stacje hihi-wiec i tak nie byloby zle
Ojejj a mi tak by sie przydal teraz ten Sterimar Baby-moj maluszek ma masakryczny katar i suchy nosek tez Moze ktoras z was (pytam agusss albo nane bo tylko wy pisalyscie o tym) ma jakis zapas tego aerozolu i moglaby odsprzedac ?
Halas-ja tez karmie piersia i maly ciagnie smoka ze hej-a na poczatku tez mial odruchy wymiotne Ale na moje nieszczescie wogole nie chce pic z butelki i niewiem jak go przekonac bo przydaloby sie zeby napil sie czasem herbatki "na brzuszek" ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,idz do apteki i kup tutaj. Ja uzywalam tego www.boots.no/butikk/s/products/view.html...alse&ref=search.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok